Espetadas (Carne De Vită Portugheză Shish Kabobs)

Espetadas (Carne De Vită Portugheză Shish Kabobs)
Espetadas (carne de vită Portugheză shish Kabobs) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 192 calorii, 31g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frigarui de bambus, piper, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Carne De Vită Shish Kabobs, Carne De Vită Squash Shish Kabobs, și Miel Shish Kabobs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună vinul roșu, usturoiul, frunzele de dafin, sarea și piperul negru într-un vas mare de sticlă sau ceramică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați cuburile de mușchi și aruncați pentru a acoperi uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți filetul din marinată; scuturați excesul de lichid. Aruncați marinada rămasă. Frigăruie carnea de vită pe frigăruile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Friptură De PorcFriptură De Porc
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Gatiti pe gratarul preincalzit pana cand cuburile de vita incep sa devina ferme si sunt roz-rosiatice si Suculente in Centru, 2 pana la 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 InciArdei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista