Empanadas cu șuncă, brânză și măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 78g de grăsime, și un total de 1120 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți brânză cheddar, gălbenuș de ou, șuncă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Food.com. în general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 58%. Încercați Empanadas de vită cu măsline și stafide, Empanadas De Pui Cu Chorizo, Stafide Și Măsline, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Flaco Tempranillo cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.