Stroganoff elegant de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 469 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,71 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper măcinat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 56%. Încercați Chiftele Elegante Stroganoff, Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, și Albastru Elegant De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați friptura și vinul roșu împreună într-un castron; se lasă deoparte la marinat timp de 15 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Roșu
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați făina, sarea, boiaua și piperul negru împreună într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Scoateți friptura din marinată, rezervând vin roșu pentru utilizare ulterioară; adăugați friptura în amestecul de făină și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Vin Roșu
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
Friptură
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gatiti si amestecati friptura, ceapa si usturoiul pana cand friptura se rumeneste si ceapa se inmoaie si translucida, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Ceapă
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se amestecă ciupercile, bulionul de vită, apa, marinada rezervată de vin roșu, sosul Worcestershire, fulgii de ardei roșu și muștarul în amestecul de friptură până se amestecă bine; se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți tigaia și fierbeți până când friptura este foarte fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Fulgi De Ardei Roșu
Bulion De Vită
Ciuperci
Marinada
Vin Roșu
Muștar
Friptură
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se amestecă crema de brânză și smântâna în amestecul de friptură; gătiți și amestecați până se încălzește, 2 până la 3 minute.