Haddock coapte cu ardei prăjiți și Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 374 calorii. Dacă aveți la îndemână brânză feta, pâine cu aluat, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Eglefin copt cu roșii prăjite și fenicul, Chard elvețian la cuptor cu ardei și Feta, și Feta prăjită cu măsline și ardei roșii.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.