Eggnog Fudge
Eggnog Fudge ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 234 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 102 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de migdale, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Eggnog Fudge, Eggnog Fudge, și Eggnog Fudge.
Instrucțiuni
Aliniați o tigaie de 9 x 13 inci cu folie de aluminiu și dați deoparte.
Pulverizați fundul și părțile laterale ale unei cratițe mari cu spray de gătit.
Încălziți eggnogul și zahărul la foc mediu. Aduceți la fierbere, amestecând constant cu o lingură de lemn. Se fierbe timp de 2 minute.
Îndoiți în marshmallows, scorțișoară și nucșoară. Reveniți la fierbere timp de 6 minute, amestecând constant. Pe măsură ce amestecul se fierbe, va deveni maro.
Se ia de pe foc și se amestecă rapid untul, chipsurile de ciocolată albă și migdalele. Se amestecă până se amestecă bine și se lucioasă.
Se toarnă rapid în tava pregătită.
Se răcește la temperatura camerei.
Scoateți din tigaie, îndepărtați folia și tăiați-o în pătrate.