Edamame cu Tofu, muguri de fasole și alge marine
Edamame cu Tofu, muguri de fasole și alge marine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 241 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, ghimbir, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza tofu suplimentar ferm, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Vegani Cu Zahăr Moale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Rachetă, Fasole Edamame Și Alge Hijiki, Tofu și ciuperci cu muguri de fasole și spanac, și Tofu marinat cu arahide și varză de fasole carbonizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas rezistent la căldură, acoperiți wakame-ul cu apa clocotită și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți wakame-ul și apăsați pentru a îndepărta excesul de apă.
Prăjiți semințele de susan într-o tigaie mică la foc moderat, amestecând, timp de 3 minute. Într-un castron mediu, bateți oțetul de orez cu sosul de soia și ghimbirul.
Bateți uleiurile de arahide și susan. Condimentează cu sare și cayenne.
Adăugați tofu în pansament și lăsați să stea 5 minute.
Transferați tofu pe o farfurie mică.
Adăugați edamame, muguri de fasole și wakame la pansament și aruncați pentru a acoperi. Îndoiți tofu.
Se transferă într-un bol de servire, se presară cu semințele de susan și se servește.