Nevoie de un sos fără gluten și vegan? Sosul de grătar din Carolina de nord de Est ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,57 USD pe porție. O porție conține 334 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 80 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, oțet de cidru, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Încercați Eastern North Carolina Slaw, North Carolinan Eastern-Style 'Cue, și Sos De Grătar Din Carolina De Nord pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați oțetul de cidru, sarea, ardeiul cayenne, fulgii de ardei roșu, zahărul brun deschis și sosul de ardei iute. Se amestecă până se dizolvă sarea și zahărul brun. Acoperiți și lăsați să stea cel puțin 3 ore înainte de a folosi ca sos de basting sau de a servi pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun Deschis
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Jalapeno Proaspăt întreg
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Umăr
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat