Durere Perdu cu caise braconate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pain Perdu cu caise Pocate. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 297 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 82 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parmezan savuros durere Perdu cu ouă Pocate și verdeață, Durere Perdu, și Durere Perdu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 2/3 cană zahăr, 1/2 cană apă și anason stelat într-o cratiță medie grea la foc mediu până se dizolvă zahărul. Aduceți la fierbere.
Adăugați lichior de portocale. Se fierbe la foc mic până la sirop, aproximativ 3 minute.
Adăugați caisele și gătiți până când caisele se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc. Acoperiți și păstrați cald. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți la foc mediu-mic înainte de utilizare.)
Bateți laptele și ouăle în vasul de copt de 13 x 9 x 2 inci.
Adăugați pâine într-un singur strat.
Lăsați să stea până când lichidul este absorbit, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Gatiti 2 linguri de unt intr-o tigaie mare si grea la foc mediu-mare pana cand untul incepe sa spumeze.
Adăugați 3 felii de pâine în tigaie și gătiți până devin aurii, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe platoul cald. Repetați cu restul de 2 linguri de unt și 3 felii de pâine.
Împărțiți durerea perdu între 6 plăci. Puneți caisele calde și siropul peste, aruncând anasonul stelat. Se pudrează cu zahăr pudră și se servește.