Dr Pepper-șuncă glazurată cu prune uscate

Dr Pepper-șuncă glazurată cu prune uscate
Dr Pepper-șuncă glazurată cu prune uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 991 calorii, 82G de proteine, și 64G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de muștar, zahăr brun, dr pepper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Dr Pepper Glazurate Sunca, Fripturi Glazurate Cu Ardei, și Șuncă glazurată afumată cu jeleu de ardei roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 și poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului. Puneți șunca afumată într-o tigaie mare. Înscrieți un model de crosshatch adânc de 1/4 inci în grăsime la intervale de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Afumatășuncă Afumată
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se toarnă 2 căni de piper Dr și cele 2 căni de apă în tigaie și se prăjește șunca timp de aproximativ 2 1/2 ore, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a șuncii înregistrează 12
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dr PepperDr Pepper
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Creșteți temperatura cuptorului la 42
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Între timp, într-o cratiță medie, fierbeți prunele în restul de 1 cană de Dr Pepper până când sunt pline și lichidul este ușor redus, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați prunele într-un castron mic și acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dr PepperDr Pepper
Prune UscatePrune Uscate
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Bateți muștarul, zahărul brun și oțetul în lichidul din cratiță și fierbeți până când sunt foarte groase și siropoase, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Stropiți glazura siropoasă peste șuncă și prăjiți până la luciu, 20 de minute. Transferați cu grijă șunca pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Turnați sucurile de tigaie în cratiță și lingurați grăsimea. Se fierbe sosul până se reduce la 2 căni, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Bateți suspensia de amidon de porumb și prunele și aduceți la fierbere. Se fierbe sosul până se îngroașă, 2 minute. Feliați șunca și serviți cu sosul Dr Pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Prune UscatePrune Uscate
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista