Dovlecei Umpluți Din Orientul Mijlociu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Orientul Mijlociu, așa că încercați dovleceii umpluți din Orientul Mijlociu. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 213 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 33 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de orez basmati, piper, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este minunat. Încercați Bărci De Dovlecei Umplute Din Orientul Mijlociu, Baie De Dovlecei Din Orientul Mijlociu, și Rulouri De Varză Umplute Din Orientul Mijlociu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună mielul măcinat, orezul basmati, 2 linguri piure de roșii, 1/2 linguriță mentă, sare și piper; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Feliați capetele dovleceilor și goliți centrele folosind un corer de mere. Chestii cu amestec de miel.
Amestecați piureul de roșii rămas cu 1/2 linguriță de sare într-o tigaie mare.
Așezați dovleceii umpluți în sos și adăugați suficientă apă pentru a acoperi dovleceii. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe timp de 30 de minute.
Se amestecă usturoiul, sucul de lămâie și restul de 1/2 linguriță de mentă. Recuperați și fierbeți încă 15 minute. Pentru a servi, tăiați dovlecelul transversal în runde și aranjați pe o farfurie de servire. Sosul de lingură deasupra.