Dovlecei De Guineea Umpluți (Vinete)

Dovlecei De Guineea Umpluți (Vinete)
Squash de Guineea umplute (Vinete) necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 542 calorii, 22g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 63 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tagine de bibilici cu năut, dovlecei și caise, Bibilici umplute cu trufe, și Butternut Squash taitei Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați vinetele pe jumătate pe lungime. Scoateți cu grijă și tăiați carnea, lăsând pielea intactă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
3
Se pune într-un vas de copt puțin adânc și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati vinetele, ciupercile si ceapa pana se inmoaie, 7-10 minute. Se amestecă firimiturile de pâine și 1 cană de brânză Cheddar. Umpleți cojile de vinete cu umplutură și presărați cu ceașcă rămasă de brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
PesmetPesmet
CiuperciCiuperci
VineteVinete
UmpluturăUmplutură
UntUnt
Coji De PasteCoji De Paste
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute sau până când se încălzește și se topește deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista