Dovlecei De Guineea Umpluți (Vinete)
Squash de Guineea umplute (Vinete) necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 542 calorii, 22g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 63 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tagine de bibilici cu năut, dovlecei și caise, Bibilici umplute cu trufe, și Butternut Squash taitei Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Tăiați vinetele pe jumătate pe lungime. Scoateți cu grijă și tăiați carnea, lăsând pielea intactă.
Se pune într-un vas de copt puțin adânc și se lasă deoparte.
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati vinetele, ciupercile si ceapa pana se inmoaie, 7-10 minute. Se amestecă firimiturile de pâine și 1 cană de brânză Cheddar. Umpleți cojile de vinete cu umplutură și presărați cu ceașcă rămasă de brânză Cheddar.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute sau până când se încălzește și se topește deasupra.