Dovleac și cartofi la tigaie
Dovleac și cartofi la tigaie ar putea fi exact garnitura pe care o căutați. O porție conține 145 de calorii , 3 g de proteine și 7 g de grăsimi . Pentru 44 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 2 persoane. Această rețetă de la Taste of Home necesită dovleac de vară, ceapă, boia de ardei și cartofi. 24 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și whole 30. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 44% . Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tigaie de porc cu cartofi și ciuperci , Pui la cuptor cu cartofi și friptură în tigaie și Cartofi umpluți la cuptor (cartofi Tandoori) .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotați cartofii și ceapa în ulei până devin crocanți.
Adăugați dovleacul; sotați încă 4-6 minute sau până când legumele sunt fierte, amestecând ocazional.
Presărați cu sare, piper și boia de ardei.