Dolmades: Frunze De Viță De Vie Umplute
Dolmades: Frunze De Viță De Vie umplute este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 164 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ouă, pătrunjel, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 22%. Rețete similare includ Din viță de vie cu dragoste-Dolmade, frunze de struguri umplute, Dolmade (Frunze De Struguri Umplute), și Frunze De Struguri Umplute (Dolmade).
Instrucțiuni
Într-un castron amestecați carnea de vită crudă, ceapa, oregano, pătrunjelul, menta, orezul, sarea și piperul împreună.
Cu grijă, separați frunzele de viță de vie.
Așezați fiecare frunză pe o placă de lemn cu partea strălucitoare în jos, cu tulpina spre dvs. Puneți o linguriță de umplutură lângă partea inferioară a frunzei, pliați partea inferioară și 2 laturi pentru a acoperi umplutura și rotiți bine spre vârful frunzei.
Așezați-le într-o farfurie sau tigaie și acoperiți cu mai multe frunze de struguri rămase. Acoperiți complet cu stoc sau apă și puneți-l într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F pentru a coace timp de 1 oră sau până când orezul și frunzele sunt fragede și sucul absorbit.
Odată ce frunzele de struguri sunt terminate, descoperiți-le. Turnați cu grijă orice lichid rămas din tigaie într-un bol. Într-un castron separat, amestecați lămâia în ouă și bateți până se spumă. Bateți încet bulionul rămas din frunzele de struguri în amestecul de ou/lămâie. Dacă se face prea repede, ouăle se vor coagula.
Se toarnă întregul amestec de ouă peste frunzele de struguri și se lasă să se încălzească.
Serviți rece ca meze (aperitiv) sau cald ca antreu.