Doamna Croque a lui Claire

Doamna Croque a lui Claire
Claire Croque Madame durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 651 calorii, 31g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru 3,3 USD pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită șuncă de pădure extraordinară, lapte, cayenne și făină. 55 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 65%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Doamna Croque a lui Claire, Croque Madame, și Croque-Madame.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Sos: topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Bateți făina și gătiți, păstrând-o deschisă la culoare, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Bateți laptele și dați la fiert, apoi coborâți focul la foc mic. Condimentează sosul cu sare, după gust și cayenne și continuă să gătești doar până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, aproximativ 3 minute. Se amestecă brânza și se lasă deoparte. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pe o tavă căptușită cu folie de aluminiu, încălziți cornurile de șuncă și pâine prăjită. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CroissantCroissant
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați ouăle și apa și acoperiți cu un capac pentru a aburi ouăle ușor. Acoperiți fiecare felie de jos de croissant prăjit cu o linguriță de Dijon, apoi 3 felii de șuncă fierbinte și 1 peste ou ușor. Puneți sosul de brânză peste ou și lăsați-l cu fața oarecum deschisă, punând bucata superioară a croissantului pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
CroissantCroissant
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Se ornează cu pătrunjel sau arpagic și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista