Doamna Croque a lui Claire
Claire Croque Madame durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 651 calorii, 31g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru 3,3 USD pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită șuncă de pădure extraordinară, lapte, cayenne și făină. 55 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 65%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Doamna Croque a lui Claire, Croque Madame, și Croque-Madame.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Sos: topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Bateți făina și gătiți, păstrând-o deschisă la culoare, aproximativ 1 până la 2 minute.
Bateți laptele și dați la fiert, apoi coborâți focul la foc mic. Condimentează sosul cu sare, după gust și cayenne și continuă să gătești doar până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, aproximativ 3 minute. Se amestecă brânza și se lasă deoparte. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pe o tavă căptușită cu folie de aluminiu, încălziți cornurile de șuncă și pâine prăjită. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adăugați ouăle și apa și acoperiți cu un capac pentru a aburi ouăle ușor. Acoperiți fiecare felie de jos de croissant prăjit cu o linguriță de Dijon, apoi 3 felii de șuncă fierbinte și 1 peste ou ușor. Puneți sosul de brânză peste ou și lăsați-l cu fața oarecum deschisă, punând bucata superioară a croissantului pe lateral.
Se ornează cu pătrunjel sau arpagic și se servește.