Dip Franceză Mărunțită
Shredded Dip franceză este o fără lactate felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 398 calorii, 32g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați granule de bouillon de vită, bulion de vită condensat, friptură de vită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Baie De Ceapă Franceză # SundaySupper, Crock Pot Tocat Dip Franceză, și {38 Power Foods} Salată Simplă Franceză De Morcovi Mărunțiți (Carottes Rapees) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți friptura și puneți-o într-un 3-qt. aragaz lent.
Combinați supa, consumul, bulionul și bulionul; se toarnă peste friptură. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți carnea și tăiați cu două furculițe.
Serviți pe rulouri. Degresați grăsimea din sucurile de gătit și serviți ca sos de scufundare.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux]()
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Aroma complexă este punctată de atingeri de lungă durată de fructe de pădure roșii complet coapte. Beat ca un vin tânăr, Chinculteau Pindefleurs permite înflorirea fructelor sale proaspete. Păstrat într-o pivniță, derulează un gust lung și mătăsos în gură, semnul Grands Crus Din Saint-Emilion.Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc