Dip De Dovleac Prăjit

Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, primar și vegetarian? Scufundarea prăjită de dovleac ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 40 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, dovlecei de nucă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Tăiței prăjiți de dovleac cu sos de portocale-afine și nuci pecan prăjite cu miere, 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină, și Dovlecei Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membrana.
Ungeți părțile tăiate ale jumătăților de dovlecei, părțile tăiate ale sferturilor de ceapă și căței de usturoi cu ulei. Aranjați jumătățile de dovlecei, tăiați părțile în jos, pe o tigaie cu jeleu; aranjați sferturi de ceapă și căței de usturoi pe tigaie.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până se înmoaie. Se răcește ușor. Peel squash. Strângeți căței de usturoi pentru a extrage pulpa.
Așezați dovleceii, ceapa și pulpa de usturoi într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Adăugați crme frache și ingredientele rămase; proces pentru a combina.