Diavoli călare
Diavolii călare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 105 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă 30 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați scobitori din lemn, migdale, curmale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 93 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați Diavoli Călare, Diavoli călare, și Diavoli călare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Înmuiați scobitorii într-un castron cu apă. Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Într-un castron, amestecați sosul de soia și ghimbirul măcinat.
Așezați zahărul brun într-un castron puțin adânc.
Întindeți o dată fără sâmburi, apoi umpleți-o cu o migdale afumate. Înfășurați data cu o jumătate de felie de slănină, fixați-o cu o scobitoare, înmuiați pachetul în amestec de sos de soia, apoi înmuiați-l în zahăr brun.
Așezați curmalele învelite în vasul de copt pregătit. Dacă doriți, presărați puțin mai mult zahăr brun peste mănunchiuri.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când slănina este maro și crocantă, 15 până la 25 de minute. Se lasă să se răcească aproximativ 15 minute înainte de servire; se servește cald sau la temperatura camerei.