Dezvăluit: Dinosaur Bar-B-Que Top-Secret Tras Carne De Porc Și Procesul De Fumat

Dezvăluit: Dinosaur Bar-B-Que Top-Secret tras carne de porc și procesul de fumat este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,24 USD pe porție. O porție conține 556 calorii, 51G de proteine, și 30g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr în, sare kosher, ceapă granulată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa granulată, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă de la Food Republic are 83 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Carne de porc Chipotle prăjită lent-Chipotle adaugă o notă atât de specială cărnii de porc trase, toată lumea va dori să vă cunoască secretul, Ingredientul Secret (Chipotle): Pește Prăjit Cu Chipotle Fierbinte, și Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron. Veți avea resturi de frecare.Pentru fundul de porc la grătar: aruncați 9 căni de așchii de lemn de hickory într-un castron, acoperiți cu apă și lăsați-le să se înmoaie aproximativ o jumătate de oră.
Scurgeți-le și împărțiți-le între 6 pătrate de folie de aluminiu. Înfășurați-vă în pachete individuale, făcând găuri în partea de sus. Pune deoparte
Scoateți grătarul și aprindeți grătarul. În timp ce se întâmplă acest lucru, amestecați uleiul și frecarea. Freacă asta pe fundul de porc. Odată ce cărbunii sunt buni și fierbinți, îngrămădiți-i pe o parte a fundului grătarului și așezați 2 dintre pachetele de așchii de lemn chiar pe cărbuni. Poziționați o tavă de picurare umplută cu apă de cm de apă pe partea opusă cărbunilor.
Puneți grătarul la loc. Așezați fundul de porc, cu partea grasă în sus, peste tigaia de picurare și închideți capacul. După aproximativ o jumătate de oră, verificați temperatura grătarului. Ar trebui să se stabilească până la 225 de la 250 de la 250 de la. Dacă este mai cald, închideți orificiile de aerisire. Dacă este mai rece, deschideți-le puțin. Verificați temperatura grătarului în fiecare oră pentru următoarele 7 până la 8 ore și efectuați ajustări. Dacă temperatura scade până la 200 sau mai puțin, adăugați câteva Brichete noi fierbinți la grămada de cărbuni gri, închideți capacul și deschideți puțin orificiile de aerisire. Ajungeți în grătar cu niște clești după ce fundul de porc a fumat timp de 1 ore de la Mermaid și scoateți pachetele vechi de așchii de lemn. Aruncați două pachete noi de așchii învelite în folie pe cărbuni. Se repetă după alte 1.1. După ce butucurile de porc au fost pe grătar timp de 4 până la 5 ore, ați obținut pătrunderea necesară a fumului. Ar trebui să fie un maro bogat de mahon, iar temperatura internă ar trebui să fie de aproximativ 155 de euro. Prindeți carnea cu clești, scoateți-o de pe grătar și înfășurați-o bine în folie.
Puneți fundul de porc învelit în folie înapoi peste tigaia de picurare și acoperiți grătarul. Acum sigilați suculența cărnii în timp ce continuați să gătiți. Acest lucru va dura încă 3 până la 3 ore de la. Așa că continuați să lucrați pentru a menține o temperatură uniformă de la 225 la 250 de metri pătrați. Carnea de porc se face atunci când puteți împinge în jos folia și nu izvorăște înapoi sau când puteți scoate ușor osul omoplatului fără prea multă rezistență. Ridicați fundul de porc învelit în folie de pe grătar și lăsați-l să se odihnească (încă acoperit cu folie) timp de 10 până la 15 minute. Deschideți folia și îndepărtați capacul de grăsime deasupra cărnii, apoi scoateți omoplatul (dacă nu ați făcut-o deja). Îndepărtați cu grijă carnea, îndepărtând orice grăsime vizibilă și țesut conjunctiv. Tăiați carnea strângând - o între degete-carnea întunecată se va sfărâma ușor, dar s-ar putea să trebuiască să despărțiți carnea mai albă în corzi.
Puneți carnea de porc trasă într-o tigaie și turnați sosul Mutha peste ea. Folosiți-l imediat sau acoperiți-l cu folie și reîncălziți-l într-un cuptor de 200 km. Acum este gata să se împacheteze în rulouri pentru sandwich-uri. Asigurați-vă că serviți mai mult sos Mutha la masă.Mai multe rețete de grătar pe Food Republic:barbecue Monkfish pe os
Coaste de grătar cu sos Cola
Slănină la grătar cu sos de friptură