Desert cu rubarbă al bunicii Bev (Rhubarb Crisp)
Desertul cu rubarbă al bunicii Bev (Rhubarb Crisp) ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Pentru 54 de cenți pe porție , primești un desert care servește 8. O porție conține 306 calorii , 2 g de proteine și 13 g de grăsimi . Este perfect pentru Ziua Mamei . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți zahăr, unt, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Crisp cu mere a bunicii , prăjitura cu rubarbă a bunicii B și Crisp cu rubarbă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Se amestecă 1 cană de făină și zahărul de cofetă într-un castron; tăiați untul în amestec de făină folosind un tăietor de patiserie sau două furculițe până când amestecul devine sfărâmicios. Presă amestecul de făină-unt într-o tavă pătrată de 8 inci.
Coaceți crusta în cuptorul preîncălzit până devine maro auriu, 15 până la 20 de minute.
Amestecă zahăr alb, 1/4 cană făină, praf de copt și nucșoară în ouăle bătute. Îndoiți rubarba în amestecul de ouă; turnați umplutura de rubarbă în crusta coaptă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura clocotește, 35 de minute.