Desert cu budincă de prăjitură
Rețeta de desert „Pudding Pound Cake” poate fi preparată în aproximativ 30 de minute . Pentru 1,13 dolari per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 9 porții. O porție conține 393 de calorii , 7 g de proteine și 14 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home necesită un amestec de budincă de ciocolată, nuci, fursecuri Oreo și un chec. Această rețetă este apreciată de 133 de gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 41% , ceea ce este destul de bine. Încercați „Mere Soft Pound Cake” , „Blueberry Pound Cake” și „Bacon Buttermilk Cake” pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați prăjitura pe orizontală în sferturi; așezați două bucăți una lângă alta într-un vas pătrat de 20 cm. Într-un bol mare, amestecați laptele și amestecul de budincă timp de 2 minute.
Lăsați să stea 2 minute sau până se întărește; încorporați toppingul bătut.
Turnați jumătate din compoziție peste prăjitură; presărați cu nuci și 1/2 cană de fursecuri.
Acoperiți cu restul de prăjitură, amestecul de budincă și fursecuri (vasul va fi plin). Dați la frigider până la servire.