Daube a la Provencale

Daube a la Provencale
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Daube a la Provencale. Pentru 5,39 USD per porție, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61 g de proteine, 54 g de grăsimi și un total de 1101 de calorii. Această rețetă servește 4. Vă este adusă de Foodnetwork. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, unt, tulpini de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Classic Provençale Daube, Coq en Daube și Beef Daube.

Instrucțiuni

1
Marinați carnea de vită în vinul roșu, oțet, morcovi și 1/2 din ceapă timp de 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Taiat Cubulete Mici, Plus Mai Mult Pentru UnsUnt, Taiat Cubulete Mici, Plus Mai Mult Pentru Uns
1/2 Cană Brânză Elvețiană Sau Gruyere Mărunțită1/2 Cană Brânză Elvețiană Sau Gruyere Mărunțită
Brânză Elvețiană Sau Gruyere MărunțităBrânză Elvețiană Sau Gruyere Mărunțită
Sos Din Daube A La ProvencaleSos Din Daube A La Provencale
1/2 Cană Sos De La Daube A La Provencale1/2 Cană Sos De La Daube A La Provencale
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Din Daube A La ProvencaleSos Din Daube A La Provencale
3
Scoateți carnea de vită din marinată (rezervând marinada) și uscați ușor cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Încălziți 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez greu la foc mediu și gătiți lardonele de bacon până devin crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
5
Scoateți baconul și lăsați-l deoparte, rezervând grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
6
Adăugați 1 lingură de ulei rămasă în grăsimea de bacon din cuptorul olandez și rumeniți carnea de vită pe toate părțile. Odată ce carnea de vită s-a rumenit, adăugați marinata rezervată, slănină, ceapa rămasă, rozmarin, cimbru, usturoi și foi de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
7
Adăugați 2 căni de apă și stropiți cu sare și piper. Aduceți la fiert, apoi acoperiți strâns și gătiți la cuptor timp de 3 până la 4 ore. Verificați daube la fiecare oră și adăugați puțină apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți ierburile și serviți daube (asigurați-vă că rezervați sosul) cu Macaronada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un vas gratinat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Fierbe pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj pentru al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
11
Scurgeți și amestecați cu sosul de brânză și unge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
12
Se pun pastele în vasul gratinat, iar deasupra se pun pesmet, se presară cu sare și piper și se unsează cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
13
Se coace 15 minute si se serveste alaturi de daube.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista