Daria ' s Slow Cooker Carne de vită Stroganoff

Daria Slow Cooker Carne de vită Stroganoff ar putea fi doar Est-Europene rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 353 calorii. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 553 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 15 minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, ciuperci, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 92%. Încercați Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff, Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff, și Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită în fundul unui aragaz lent și condimentați cu sare și piper după gust.
Puneți ceapa deasupra cărnii de vită, apoi adăugați supă de ciuperci, ciuperci și apă. Condimentează cu arpagic, usturoi, sos Worcestershire și bulion.
Într-un castron mic, amestecați vinul cu făina.
Se toarnă peste carnea de vită.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 până la 7 ore. Amestecați smântâna și pătrunjelul și continuați să gătiți timp de 1 oră.