Dal de zi cu zi a lui Duguid

Dal de zi cu zi a lui Duguid
Dal de zi cu zi a lui Duguid este un fără gluten și vegan felul principal. O porție conține 262 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 69 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă din rețetele mele necesită usturoi, semințe de muștar brun, ulei de măsline și sare. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Curry cu ou de aur al lui Naomi Duguid, Sărbătoarea peștilor de râu a lui Naomi Duguid, și Fidea cu sos de nucă de cocos a lui Naomi Duguid.

Instrucțiuni

1
Combinați dal și 6 căni de apă într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Se amestecă turmericul, frunzele de dafin și bățul de scorțișoară; acoperiți parțial, reduceți focul și fierbeți 25 de minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă 1/2 linguriță sare. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
TurmericTurmeric
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați semințe de muștar; gatiti 1 minut sau pana cand semintele apar, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
4
Adăugați ghimbir și următoarele 4 ingrediente (prin ardei iute); gatiti 2 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
5
Adăugați șalotă; gatiti 3 minute sau pana cand șalota este frageda, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
6
Adăugați morcovul și conopida; gatiti 5 minute sau pana cand legumele sunt crocante, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați 1 cană de amestec dal și 1 linguriță de sare rămasă în amestecul de morcovi; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
LinteLinte
8
Adăugați amestecul de morcovi la amestecul dal rămas; aduceți la fierbere. Gatiti 40 de minute sau pana cand amestecul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
9
Presărați fiecare porție cu 2 linguri de frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
10
Garnisiți cu pene de var, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate82
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista