Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cuscusul Confetti. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, ardei gras, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Cuscus Confetti, Salată De Cuscus Confetti, și Salată De Cuscus De Porumb Confetti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti 4 minute, amestecand ocazional, pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ardei și dovlecei; gatiti 5 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ardei
Suc De Fructe
3
Gatiti cuscusul conform instructiunilor pachetului, folosind bulion de pui in loc de apa si omitand sare si grasime. Se amestecă amestecul de legume, nuci de pin, busuioc și piper negru.