Curry de vinete și roșii Purnima Garg

Curry de vinete și roșii Purnima Garg
Rețeta de vinete și Curry de roșii Purnima Garg este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 4. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, ceapă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Persoana 21 a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Curry De Vinete, Conopidă Și Roșii, Curry de vinete, năut și roșii, și Curry de vinete, roșii și ceapă verde.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Fram Wines Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Fram Wines Chenin Blanc
Fram Wines Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, la o fermă cu vedere la Mecca Racilor din Lambertsbay pe de o parte și la Olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica remarcabilă a lui Chenin blanc din această zonă, combinați-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubire aici.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista