Curry de legume din Africa de Sud este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. O porție conține 160 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării africane. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, fasole, conopidă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este excelent. Încercați Curry De Vită Din Africa De Sud, Bo-Kaap Cape Malay Curry Powder-Amestec De Condimente Din Africa De Sud, și Cape Malay Seafood Curry și un safari alimentar Sud-African la restaurantul Gold pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați morcovii în felii groase de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1 Linguriță De Muștar Cu Miere
2
Tăiați fasolea în bucăți de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
3
Tăiați conopida în flori de 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
4
Tăiați ardeiul și piersicile în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați uleiul, ceapa, ghimbirul, usturoiul și bețișoarele de scorțișoară până când ceapa este șchiopătată, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Adăugați pudră de curry și turmeric; se amestecă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Turmeric
7
Adăugați bulion, morcovi, fasole, conopidă, ardei gras, piersici și varză; se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Măsline întregi Coapte
(rezervati 1 Lingura)
2 Linguri Plus 1 Linguriță De Muștar Cu Miere
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
8
Acoperiți și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până când morcovii sunt fragede când sunt străpunse, 20 până la 25 de minute.
African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Lievland Pinotage. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.