Curry Autentic De Vită Din Bangladesh
Reteta autentic Bangladesh carne de vită Curry ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 2 ore și 15 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 365 calorii, 30g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 217 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână apă, praf de usturoi, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi pasta de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Ananas Caramelizat Macadamia Nucă De Cocos Desert Congelat ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Curry Autentic De Vită Din Bangladesh, Pui Curry Jamaican Autentic, și Curry autentic și ușor de creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu-mic și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și maro închis, încă 15 până la 20 de minute.
Amestecați usturoiul, ardeii verzi, pasta de ghimbir, semințele de cardamom, cuișoarele și bețișoarele de scorțișoară. Gatiti si amestecati pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca, inca 3-5 minute.
Amestecați chimenul, coriandrul, turmericul, praful de usturoi, ardeiul cayenne și apa în amestecul de ceapă. Se fierbe până când cea mai mare parte a apei s-a evaporat și amestecul s-a îngroșat.
Se amestecă bucățile de chuck de vită până se acoperă cu amestec de condimente; se fierbe la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când carnea de vită este gătită și fragedă, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher) cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chinezi la indieni. De asemenea, minunat ca aperitiv.