Curcanul umplut cu Tamale din Texas al lui Francis Butler

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul umplut cu Tamale din Texas al lui Francis Butler. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 469 calorii, 57G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați șalote, căței de usturoi, curcan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Turkey Tamale Pie, Caserola Tamale De Curcan, și Turcia Tamale Pie # SundaySupper.
Instrucțiuni
Așezați un suport pentru cuptor în poziția centrală inferioară și preîncălziți cuptorul la 350 F. Setați un suport mare de prăjire în formă de V într-o tigaie de prăjire superficială.
Se pulsează șalotele, usturoiul, ardeii iute, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, adăugați untul, câte o bucată și procesați până se formează o pastă.
Într-un castron mare, zdrobiți tamalele și folosind o furculiță, amestecați porumbul. Condimentează cu sare și piper după gust.
Se usucă curcanul. Folosind frigarui metalice sau scobitori, fixați pielea gâtului pe spatele curcanului, apoi puneți aripile curcanului la spate.
Umpleți amestecul de tamale în cavitatea curcanului și legați picioarele împreună cu sfoara măcelarului.
Așezați curcanul în raftul pregătit, pieptul în sus și frecați cu amestecul de unt. Acoperiți curcanul ușor cu folie și prăjiți timp de 1 oră, ungând cu picături de tigaie la fiecare 20 de minute.
Descoperiți și prăjiți timp de 30 până la 45 de minute, până când pielea este bine rumenită și un termometru cu citire instantanee înregistrează 175 de litri F în coapse și tobe și 165 de litri F în sân și umplutură.
Transferați curcanul pe un platou de servire sau pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute până la 1 oră înainte de servire.
Sculptați curcanul și serviți cu umplutura de tamale.
Retipărit cu permisiunea de la o masă mare: un portret al mesei Americane de Molly O ' Neill, (C) 2010 Simon & Schuster