Curcan umplut fiert cu sos Madeira

Curcan umplut fiert cu sos Madeira
Curcanul umplut fiert cu sos Madeira este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 492 calorii. Pentru 3,51 USD pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 5 minute. Dacă aveți sercial madeira, sare și piper, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Friptură De Curcan Cu Sos De Madeira, Roast Prime Rib cu sos Madeira și sos de hrean, și Pulpe de pui umplute fierte în sos de roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Faceți umplutura: într-un robot de bucătărie amestecați carnea de porc și grăsimea. Cu motorul pornit, adăugați ouăle, câte 1 și combinați bine. Cu motorul încă în funcțiune, adăugați smântâna grea într-un flux.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1/2 Legatura Patrunjel Italian Proaspat, Tocat Marunt1/2 Legatura Patrunjel Italian Proaspat, Tocat Marunt
Sfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 FrunzeSfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 Frunze
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Oua Mari Plus 3 Albusuri2 Oua Mari Plus 3 Albusuri
2
Transferați amestecul într-un castron mare și adăugați ingredientele rămase. Se răcește, acoperit, timp de cel puțin 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Moi Zdrobite De MentăBomboane Moi Zdrobite De Mentă
3
Pregătirea pieptului de curcan: cu un cuțit ascuțit de dezosare, îndepărtați jumătățile de piept de curcan începând de la osul sânului și tăind de-a lungul cutiei toracice, folosind mișcări lungi și rapide, trăgând carnea departe de os în timp ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru ToppingCheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping
4
Scoateți și rezervați fileurile (filetele) de pe partea inferioară a sânului.
5
Îndepărtați și aruncați orice tendon, tendon sau piele argintie. Rezervă
6
Pe o grosime dublă de pânză de brânză, aranjați pielea pieptului de curcan cu fața în jos, cu o parte lungă orientată spre dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
7
Presărați-l cu jumătate de cimbru și sare și piper, după gust. Neteziți 1/4 (aproximativ 1 cană) umplutura peste pieptul de curcan, lăsând o margine de 1 inch. Acoperiți umplutura cu un strat de șuncă. Acoperiți șunca cu o altă ceașcă de umplutură. Înjumătățiți unul dintre fileuri și înfășurați fiecare jumătate cu o bucată de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Frigarui16 Frigarui
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1/2 Legatura Patrunjel Italian Proaspat, Tocat Marunt1/2 Legatura Patrunjel Italian Proaspat, Tocat Marunt
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
8
Așezați fileurile înfășurate una lângă alta, cu capetele atingând, deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Legatura Patrunjel Italian Proaspat, Tocat Marunt1/2 Legatura Patrunjel Italian Proaspat, Tocat Marunt
9
Începând cu partea lungă a sânului cel mai apropiat de tine, rostogolește-l cu grijă departe de tine într-un cilindru. Îndoiți pânza de brânză pentru a o închide și răsuciți capetele, menținând forma cilindrului. Legați bine capetele cu sfoară. Repetați cu sânul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
10
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Coaja De Lime Rasă, Plus Zeama De La 1 LimeCoaja De Lime Rasă, Plus Zeama De La 1 Lime
11
Uscați rulourile de curcan (balontine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
12
Într-o tigaie, încălziți untul și uleiul la foc moderat până când sunt fierbinți și în ea rumeniți curcanul, în pânză de brânză, aproximativ 2 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Ușoară De Secară De O Zi, Tăiată CubulețePâine Ușoară De Secară De O Zi, Tăiată Cubulețe
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
13
Adăugați 6 căni stoc și buchet garni în tigaia de prăjire,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
14
Fierbeți curcanul, acoperit strâns cu folie, în mijlocul cuptorului, ungând ocazional timp de 1 1/2 ore sau până când temperatura internă este de 165 grade F și sucurile sale curg limpede atunci când sânul este înțepat cu o frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Linguri De Pepita, Prăjite2 Linguri De Pepita, Prăjite
Coaja De Lime Rasă, Plus Zeama De La 1 LimeCoaja De Lime Rasă, Plus Zeama De La 1 Lime
15
Curcanul poate fi făcut cu 1 zi înainte până în acest moment și păstrat la frigider, acoperit, în lichidul de gătit. Pentru a reîncălzi, aduceți la fierbere la foc moderat, Ungeți și încălziți, acoperit, într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F., ungând frecvent, timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Coaja De Lime Rasă, Plus Zeama De La 1 LimeCoaja De Lime Rasă, Plus Zeama De La 1 Lime
16
Transferați curcanul într-un raft pentru a se răci. Desfă-l. Îndepărtați lichidul de fierbere și strecurați-l într-o cratiță. Într-un castron mic, combinați săgeata, Madeira și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArorutArorut
MadeiraMadeira
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Pește Gumos și Viermi, OpționalPește Gumos și Viermi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
16 Frigarui (6 Inchi).16 Frigarui (6 Inchi).
Bomboane Moi Zdrobite De MentăBomboane Moi Zdrobite De Mentă
17
Aduceți lichidul strecurat la fierbere și amestecați amestecul de săgeată. Gatiti amestecul la foc moderat pana se ingroasa usor. Păstrați sosul cald, acoperit cu o rundă untă de hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArorutArorut
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
18
Transferați curcanul pe o placă de sculptură și tăiați jumătate din el în felii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
19
Transferați feliile și curcanul rămas într-un platou și serviți cald cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
20
Sugestii De Vinuri: Merlot, Hahn Estates;
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții14
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista