Curcan umplut fiert cu sos Madeira
Curcanul umplut fiert cu sos Madeira este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 492 calorii. Pentru 3,51 USD pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 5 minute. Dacă aveți sercial madeira, sare și piper, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Friptură De Curcan Cu Sos De Madeira, Roast Prime Rib cu sos Madeira și sos de hrean, și Pulpe de pui umplute fierte în sos de roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Faceți umplutura: într-un robot de bucătărie amestecați carnea de porc și grăsimea. Cu motorul pornit, adăugați ouăle, câte 1 și combinați bine. Cu motorul încă în funcțiune, adăugați smântâna grea într-un flux.
Transferați amestecul într-un castron mare și adăugați ingredientele rămase. Se răcește, acoperit, timp de cel puțin 30 de minute.
Pregătirea pieptului de curcan: cu un cuțit ascuțit de dezosare, îndepărtați jumătățile de piept de curcan începând de la osul sânului și tăind de-a lungul cutiei toracice, folosind mișcări lungi și rapide, trăgând carnea departe de os în timp ce mergeți.
Scoateți și rezervați fileurile (filetele) de pe partea inferioară a sânului.
Îndepărtați și aruncați orice tendon, tendon sau piele argintie. Rezervă
Pe o grosime dublă de pânză de brânză, aranjați pielea pieptului de curcan cu fața în jos, cu o parte lungă orientată spre dvs.
Presărați-l cu jumătate de cimbru și sare și piper, după gust. Neteziți 1/4 (aproximativ 1 cană) umplutura peste pieptul de curcan, lăsând o margine de 1 inch. Acoperiți umplutura cu un strat de șuncă. Acoperiți șunca cu o altă ceașcă de umplutură. Înjumătățiți unul dintre fileuri și înfășurați fiecare jumătate cu o bucată de șuncă.
Așezați fileurile înfășurate una lângă alta, cu capetele atingând, deasupra umpluturii.
Începând cu partea lungă a sânului cel mai apropiat de tine, rostogolește-l cu grijă departe de tine într-un cilindru. Îndoiți pânza de brânză pentru a o închide și răsuciți capetele, menținând forma cilindrului. Legați bine capetele cu sfoară. Repetați cu sânul rămas.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Uscați rulourile de curcan (balontine).
Într-o tigaie, încălziți untul și uleiul la foc moderat până când sunt fierbinți și în ea rumeniți curcanul, în pânză de brânză, aproximativ 2 minute pe parte.
Adăugați 6 căni stoc și buchet garni în tigaia de prăjire,
Fierbeți curcanul, acoperit strâns cu folie, în mijlocul cuptorului, ungând ocazional timp de 1 1/2 ore sau până când temperatura internă este de 165 grade F și sucurile sale curg limpede atunci când sânul este înțepat cu o frigăruie.
Curcanul poate fi făcut cu 1 zi înainte până în acest moment și păstrat la frigider, acoperit, în lichidul de gătit. Pentru a reîncălzi, aduceți la fierbere la foc moderat, Ungeți și încălziți, acoperit, într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F., ungând frecvent, timp de 1 oră.
Transferați curcanul într-un raft pentru a se răci. Desfă-l. Îndepărtați lichidul de fierbere și strecurați-l într-o cratiță. Într-un castron mic, combinați săgeata, Madeira și smântâna.
Aduceți lichidul strecurat la fierbere și amestecați amestecul de săgeată. Gatiti amestecul la foc moderat pana se ingroasa usor. Păstrați sosul cald, acoperit cu o rundă untă de hârtie cerată.
Transferați curcanul pe o placă de sculptură și tăiați jumătate din el în felii de 1/2 inch.
Transferați feliile și curcanul rămas într-un platou și serviți cald cu sosul.
Sugestii De Vinuri: Merlot, Hahn Estates;