Curcanul prăjit condimentat este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 125g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 937 calorii. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți scallions, curcan 1 oră, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Curcan Prăjit Condimentat, Curcan Prăjit Condimentat Cu Alunițe, și Burgeri de curcan condimentați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu suportul in pozitia cea mai joasa.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Prăjiți condimentele cu sare de mare într-o tigaie mică și uscată, la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când parfumat și coriandrul este o nuanță mai închisă, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
Sare De Mare
Condimente
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați în râșniță și pulsați până la măcinat fin. Rezervați 1 linguriță amestec de condimente, apoi amestecați împreună amestecul de condimente rămas cu ghimbir ras, usturoi și unt pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Ghimbir
4
Clătiți curcanul în interior și în exterior, apoi uscați-l. Îndoiți pielea gâtului sub corp. Începând de la capătul cavității mari a curcanului, glisați ușor degetele între piele și carnea sânului și picioarelor pentru a slăbi pielea, având grijă să nu rupeți pielea. Folosind o lingură, glisați pasta de condimente sub pielea pieptului și picioarelor de curcan, împingând untul din lingură cu un deget pe exteriorul pielii (nu puneți în prealabil pasta de condimente sub pielea de curcan). Legați betisoarele împreună cu șnurul de bucătărie și puneți aripile sub corp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Curcan
Pastă De Condimente
Copane De Pui
Unt
Toată Turcia
Aripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
5
Pat măruntaie și bucăți de gât se usucă și se taie în bucăți de 1 inch.
6
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi sotati măruntaiele și bucățile de gât, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați scallions, morcovi, telina, și felii de ghimbir și saut, amestecand, pana se rumeneste usor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Morcov
țelină
Ghimbir
8
Adăugați vin de orez și fierbeți, amestecând și răzuind orice bucăți maro, 1 minut. Se amestecă 4 căni de bulion, sos de soia și amestec de condimente de linguriță rezervat și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De Orez
Sos De Soia
Bulion
9
Se toarnă amestecul în tigaie, apoi setați rack în tigaie, aranjarea bucăți de gât și legume în jurul rack după cum este necesar (lichid ar trebui să fie chiar sub partea de jos a rack).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
10
Prăjiți curcanul pe raft, tigaie rotativă la 180 de grade la jumătatea prăjirii, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cărnoasă a coapselor (testați ambele, aproape de os, dar fără a atinge) înregistrează 170 F, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Os
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
11
Înclinați cu grijă curcanul, astfel încât sucurile din interiorul cavității mari să intre în tigaia de prăjire, apoi transferați curcanul într-un platou, rezervând sucurile în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
12
Lăsați curcanul să stea, neacoperit, 30 de minute (temperatura cărnii de coapsă va crește la 175 F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Carne
1
Strecurați sucurile de tigaie printr-o sită mare cu ochiuri fine în măsură de 1 litru, apăsând puternic și apoi aruncând solidele și lăsați să stea până când grăsimea se ridică la vârf. Îndepărtați și aruncați grăsimea. (Dacă utilizați un separator de grăsime, turnați sucurile de tigaie prin sită în separator și lăsați să stea până când grăsimea se ridică la vârf, 1 până la 2 minute. Turnați cu grijă sucurile de tigaie din separator în ceașcă de măsurare, aruncând grăsimea.) Ar trebui să aveți 4 căni stoc. Dacă este mai puțin, adăugați mai mult bulion. Dacă există mai mult, fierbeți pentru a reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Sita
Tigaie
2
Transferați tot stocul, cu excepția a 1/2 cană, într-o cratiță medie grea și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Bateți împreună amidonul de porumb și 1/2 cană de stoc rezervat într-un castron mic până se omogenizează, apoi amestecați în bulion fierbinte și fierbeți, amestecând ocazional, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Sos
1
Amestecul de condimente poate fi prăjit și măcinat cu 1 zi înainte și păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei.