Butterflied curcan cu glazura de mere-afine este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 84G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 729 calorii. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 ore și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, zahăr brun, curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curcan Cu Unt Cu Glazură De Afine, Curcan Fluturat Cu Glazură De Ierburi Și Sos Chardonnay, și Herbed Roquefort-chiftele de curcan umplute cu glazură de mere de afine și verdeață de salată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți curcanul cu o zi sau două înainte de prăjire: aduceți 3 litri de apă, sarea, zahărul brun, semințele de coriandru, anasonul stelar, boabele de piper, ghimbirul și usturoiul la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare, amestecând pentru a dizolva sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Pachet Milk Duds
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Chile Scotch Bonet, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se scoate de pe foc și se adaugă 4 căni de apă rece; se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Așezați curcanul într-un recipient mare, turnați saramura peste el, acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4
Scoateți curcanul, uscați-l bine și bateți peste tot cu coriandrul măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Măcinat
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Lăsați să se usuce la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte.
6
Faceți glazura: aduceți cidru, ghimbir, afine, ardei iute, melasă și oțet la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Reduceți la foc mic și gătiți până se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute. Se strecoară glazura și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
4 Căni De Făină De Grâu
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Dressing Japonez De Susan Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, Optional
7
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați pieptul de curcan în sus pe un suport într-o tigaie și prăjiți 1 oră 10 minute sau până când un termometru introdus în coapsă înregistrează 155 până la 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Sos Iute Cu Ulei De Susan
9
Continuați să prăjiți, periați cu glazura la fiecare 10 minute, până se rumenesc și crocante, încă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
10
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească 15 minute înainte de sculptură. Alternativ, grătați curcanul: Preîncălziți un grătar la mediu pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
Așezați pieptul de curcan în sus pe partea mai rece a grătarului (poziționați o tigaie de picurare sub grătar), acoperiți și gătiți până la 165, aproximativ 1 oră și 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Ungeți cu glazura și grătarul, neacoperit, încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
13
Încălziți glazura rămasă cu orice picături de tigaie într-o cratiță la foc mediu și bateți în unt. Sculptați curcanul și serviți cu glazura suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant