Curcan Afumat Cu Trestie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul afumat cu trestie. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 172 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de țelină, sare, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Curcan afumat lent cu sirop de trestie-glazură de cafea, Trestie de zahăr și coaste de porc afumate cu ceai, și Cocktail de trestie de bomboane cu vodcă infuzată cu trestie de bomboane de casă.
Instrucțiuni
Decongelați curcanul dacă este înghețat. Aceasta durează cel puțin 4 zile și trebuie făcută la frigider.
Puneți curcanul în tigaie în care îl veți prăji pentru a prinde orice scurgeri. După ce se dezgheță, îndepărtați cravata din metal sau plastic care ține picioarele împreună. (O pereche de clești este esențială, mi se pare.)
Scoateți mănușile și gâtul din cavitate și decupați vârfurile aripilor. (Puteți utiliza aceste piese pentru a face stoc pentru sos.)
Cu o zi înainte, marinați curcanul într-o saramură. Proporția standard este de 1 cană de sare la 1 galon (16 căni) de apă. Faceți suficient din acest lucru pentru a acoperi complet curcanul într-un piept de gheață cu o pungă de gheață nedeschisă (pentru a nu dilua saramura) pentru a menține totul rece. Procesul de saramură durează 12-18 ore pentru un curcan de 15 kilograme. O altă metodă este de a pune curcanul și soluția de saramură într-o pungă de plastic etanșă și de a o pune în frigider.
În dimineața zilei în care doriți să serviți curcanul, aruncați saramura și clătiți pasărea foarte bine în interior și în exterior cu apă rece. Condimentează-l cu sare (da!) și piper. Umpleți cavitatea cu toate celelalte ingrediente și legați picioarele suficient de strâns pentru a păstra totul înăuntru.
Aprindeți grătarul cu cărbune.
Adăugați bucăți de lemn de fumat, înmuiate în apă și apoi agitate uscate. Stivați 6 bucăți de trestie de zahăr lungi de aproximativ un picior pe grătar direct peste foc.
Puneți curcanul într-o tigaie de aluminiu cu un cort liber de folie deasupra.
Așezați curcanul cât mai departe de foc și agățați o perdea de folie în jos pentru a îndepărta căldura directă. Orice căldură care ajunge la curcan ar trebui să ajungă în fum.
Adăugați cărbuni și trestie la intervale pentru a menține o temperatură de 200-250 de grade în interiorul gropii. Este nevoie de 6-7 ore pentru ca temperatura internă a curcanului să atingă aproximativ 180 de grade. Folosiți un termometru pentru carne pentru a verifica; indicatorul de plastic pop-up inutil va apărea numai atunci când curcanul este prea gătit.
Scoateți curcanul și puneți-l pe masă să se odihnească și să se răcească înainte de a sculpta. Deși poate fi tentant, nu folosiți picăturile pentru sos. Se reduc atât de mult în timpul lung de gătit încât devin imposibil de sărate.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;