Cuptor Ușor Frittata

Cuptor Ușor Frittata
Frittata ușoară a cuptorului ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 40. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 23 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, busuioc, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cuptor ușor frittata, Sparanghel Și Șuncă Frittata Cuptor, și Frittata De Praz La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateti ouale si apa intr-un bol mediu pana se omogenizeaza. Rezervați 1/2 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați brânza rămasă în ouă împreună cu roșiile, busuiocul și slănina; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BrânzăBrânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
BusuiocBusuioc
OuăOuă
4
Se toarnă în placa de plăcintă de 9 inci pulverizată cu spray de gătit; se presară cu brânză rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
BrânzăBrânză
5
Coaceți 30 min. sau până când cuțitul introdus în centru iese curat, iar partea de sus este umflată și maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista