Cupcakes Ușor De Curcan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes ușor de curcan. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 235 calorii. Această rețetă servește 24. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți lapte, porumb bomboane, topping rece biciuit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă de la Kraft Recipes are 364 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Curcan Rămas? Încercați acest curcan ușor picant și chili de fasole Pinto, Cupcakes De Curcan, și Cupcakes De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor de pe pachet pentru 24 de cupcakes. Se răcește în tigăi 10 min.
Scoateți la rafturi de sârmă; se răcește complet.
Între timp, bateți amestecul de budincă, zahărul și laptele într-un bol mare cu biciul 2 min. lingura în sac de patiserie echipat cu vârful rotund. La frigider până când este gata să asambleze cupcakes.
Folosiți un cuțit ascuțit mic pentru a tăia bucata în formă de con din partea de sus a fiecărui cupcake. Umpleți cupcakes cu amestec de budincă, tubulând aproximativ 1 lingură. amestec de budincă în fiecare cupcake. Înlocuiți blaturile de cupcake.
Lingura glazura în castron mediu.
Adăugați biciul rece; bateți până se amestecă.
Răspândiți-vă pe cupcakes. Decorați cu ingredientele rămase pentru a semăna cu curcanii așa cum se arată în fotografie.