Cupcakes de Crăciun

Cupcakes de Crăciun
Cupcakes de Crăciun este un desert care servește 12. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 792 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 190 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită migdale măcinate, stropi de fulgi de zăpadă, suc de portocale și ouă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cupcakes Stollen De Crăciun-Un Clasic De Crăciun Transformat, Cupcakes de Crăciun-Cupcakes cu vin fiert cu glazură de unt de castane, și Cupcakes de Crăciun-Cupcakes de vacanță pentru dependentul Starbucks.

Instrucțiuni

1
Puneți zahărul, untul, fructele uscate, cireșele întregi, ghimbirul, coaja de portocală și sucul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se toarnă peste rom, coniac sau suc, apoi se pune pe foc și se aduce încet la fierbere, amestecând frecvent pentru a topi untul. Reduceți ușor căldura și bula, neacoperite timp de 10 minute, amestecând din când în când pentru a vă asigura că amestecul nu se prinde pe fundul tigaiei. Se lasă deoparte 30 de minute să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se amestecă nucile, ouăle și migdalele măcinate în fructe, apoi se cerne făina, praful de copt și condimentele. Amestecați totul ușor, dar bine. Aluatul tău este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CeapăCeapă
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Încălziți cuptorul la 150C / 130C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Scoateți amestecul de tort în 12 cutii de brioșe adânci (o lingură de înghețată funcționează bine), apoi nivelați blaturile cu o lingură înmuiată în apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
6
Coaceți timp de 35-45 de minute până devin aurii și doar ferm la atingere. O frigăruie introdusă ar trebui să iasă curată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Desfaceți marțipanul pe o suprafață de lucru ușor prăfuită cu zahăr glazură. Ștampila afară 12 runde, 6cm peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
MarțipanMarțipan
8
Ungeți blaturile de tort cu gem de caise, acoperiți cu o rundă de marțipan și apăsați ușor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
MarțipanMarțipan
9
Alcătuiți glazura fondantă până la o consistență răspândită, apoi rotiți deasupra fiecărui cupcake. Decorați cu migdale zahărite și fulgi de zăpadă, apoi lăsați să se stabilească. Se va păstra într-o cutie timp de 3 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale ConfiateMigdale Confiate
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Cupcakes. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista