Cupcakes Cu Miere De Lavandă
Reteta lavanda miere prajiturele ar putea satisface pofta ta American în jurul 1 oră. Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 141 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, suc de mandarină, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miere De Lamaie Lavanda Cupcakes, Ceai de lavandă, lămâie și miere de la ferma Wolds Way Lavender, și Lavanda Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 325 grade F. Linia 2 cupcake sau tigăi de brioșă cu 18 garnituri de cupcake.
Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mediu. Crema de miere, zară și ulei vegetal până când acestea sunt scufundate împreună, aproximativ 5 minute, în castron de un stand up mixer electric cu un atașament zbaturi. Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Adăugați fiecare ou pe rând, răzuind părțile laterale după fiecare adăugare. Rotiți mixerul la viteză mică și adăugați amestecul de făină aproximativ 3/4 cană la un moment dat. Adăugați încet florile de lavandă și uleiul de lavandă pentru a crea un aluat neted.
Umpleți garniturile de cupcake cu trei sferturi pline cu bătutul și coaceți până se rumenesc și coapte, aproximativ 30 de minute. Răciți complet cupcakes-urile.
Pentru crema de mandarine Vanilla mascarpone: amestecați mascarpone, miere și vanilie cu mâna, până când crema este netedă și încorporată.
Se amestecă timp de 15 secunde.
Puneți crema într-o pungă de patiserie de 24 inci cu jumătate din vârf tăiat.
Se amestecă împreună zahărul șlefuitor și coaja de mandarină.
Pipe crema de mascarpone de vanilie mandarină deasupra fiecărui cupcake răcit.
Presărați blatul cu amestecul de zahăr șlefuit.