Cupcakes Cu Gogoși Cu Jeleu
Cupcakes cu gogoși de jeleu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 160 de calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, amestec instant de budincă de Vanilie, Gem de zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Gogoasa Jeleu, Clătite Cu Gogoși Cu Jeleu, și Tort Bundt Cu Gogoși Cu Jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Pulverizați 24 de căni de briose cu spray de gătit; căptușiți căni cu căptușeli de hârtie.
Bateți amestecul de tort galben, amestecul instant de budincă de vanilie franceză, laptele, uleiul vegetal și ouăle într-un castron mare cu un mixer electric de mână până când tot amestecul de tort este umezit și nu există pete uscate în aluat. Răsturnați vasul și amestecați încă o dată.
Umpleți cupele de briose pregătite aproximativ pe jumătate pline cu aluat.
Coaceți cupcakes în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 18 până la 20 de minute. Un tester de tort sau o scobitoare introdusă în mijlocul unui cupcake ar trebui să iasă curat.
Lăsați cupcakes să se răcească.
Tăiați un dop de aproximativ 1 1/2 inci lungime și 3/4 inch în diametru din centrul fiecărui cupcake.
Umpleți deschiderea cu gem de zmeură.
Presărați cupcakes ușor cu zahărul cofetarilor.