Reteta de modă veche Cupcakes Caramel ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 45 minute. Acest desert are 428 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 46 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, paharele de copt din hârtie, laptele evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes De Modă Veche, Cupcakes De Modă Veche, și Cupcakes Cu Dovleac Caramel Cu Glazură De Brânză Cremă De Scorțișoară Caramel.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Bateți untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până când sunt cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Cuptor
2
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de unt alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
4
Așezați căni de copt din hârtie în 2 (12 cani) Tigăi pentru brioșe și acoperiți cu spray de gătit; bateți lingura în cupe, umplând două treimi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
5
Coaceți timp de 12-15 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Pentru a pregăti glazura, topiți untul într-un 3-qt. cratiță grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Adăugați zahăr brun; se aduce la fierbere, amestecând continuu. Se amestecă laptele evaporat, bicarbonatul de sodiu și siropul de porumb; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Evaporat
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
8
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet (aproximativ 1 oră).
9
Transferați într-un castron. Adăugați treptat zahăr pudră în amestecul de caramel, bătând la viteză medie cu un mixer electric până la amestecare. Bateți la viteză mare 2 minute sau până la crem. Utilizați imediat. Faceți 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
10
Înghețați fiecare cupcake cu glazură de Caramel de modă veche.