Cupcakes Cu Înghețată De Ciocolată-Alune

Cupcakes Cu Înghețată De Ciocolată-Alune
Reteta Ciocolata-alune inghetata prajiturele ar putea satisface pofta ta American în jurul 1 oră și 35 de minute. Această rețetă servește 6. O porție conține 676 calorii, 12g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de înghețată de ciocolată, lapte condensat, alune albe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cupcakes de pătlagină caramelizate cu glazură de brânză cremă de alune de ciocolată, Ferrero Rocher Cupcakes: Cupcakes bogate în ciocolată cu alune, și Moartea Prin Înghețată De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți alunele întregi și nuca de cocos pe o foaie de copt și prăjiți până la auriu profund, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Se lasă să se răcească, apoi se transferă într-un robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați cerealele și laptele condensat și pulsul până când amestecul este măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
5
Pulverizați ușor 6 căni de brioșă cu spray de gătit. Împărțiți amestecul de nucă de cocos între cupe. Udați degetele, apoi apăsați amestecul de nucă de cocos în partea de jos și în sus a fiecărei căni. Congelați până la fermitate, cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
6
Scoateți tigaia pentru brioșe din congelator. Umpleți crustele cu înghețată de nucă de cocos, netezind vârfurile. Congelați până la fermitate, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
7
Acoperiți fiecare cupcake de înghețată cu o lingură de înghețată de ciocolată (faceți lingura plată pe fund, astfel încât să stea deasupra înghețatei de nucă de cocos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Ciocolatăînghețată De Ciocolată
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
8
Serviți imediat sau acoperiți și congelați până la 2 zile. Pentru a desface, rulați o spatulă offset în jurul marginii fiecărei căni, apoi scoateți cupcakes-urile. Se acoperă cu alune tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
9
Fotografie de Kana Okada

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista