Cuburi de zahăr din trestie de bomboane

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și rețete prietenoase cu fodmap în cutia de rețete, cuburi de zahăr din trestie de bomboane ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 100 de porții cu 27 de calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți per porție , această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun . Funcționează bine ca un aperitiv la preț foarte rezonabil. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de apă, apă, pastă de colorant alimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 7% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Încercați Cocktail de trestie de bomboane cu vodcă infuzată de trestie de bomboane de casă , prăjituri de zahăr cu flori de trestie de bomboane și prăjituri de zahăr de trestie de bomboane cu gheață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați cuburile într-un singur strat într-un strat de 15 inchi. X 10 inchi. x 1 inch. tava de copt. Împingeți cuburile într-o parte; împachetați în tavă cu folie rulată pentru a stabiliza cuburile pentru decorare.
Într-un castron mic, combina zahărul cofetar, apa, praful de bezea și crema de tartru; bateți la viteză mică până se combină. Bateți la maxim timp de 4-5 minute sau până se formează vârfuri tari. Păstrați glazura nefolosită acoperită tot timpul cu o cârpă umedă.
Pentru decorare, scoateți 2/3 cană de glazură într-un castron mic; adăugați 2 lingurițe de apă.
Adăugați o cantitate foarte mică de colorant alimentar galben pentru a nuanța glazura de fildeș pal, astfel încât să se arate pe cuburi albe. (Lăsați glazura albă dacă folosiți cuburi maro.)
Tăiați o gaură foarte mică în colțul unei pungi de plastic resigilabile sau introduceți vârful #2 într-o pungă de patiserie. Umpleți punga cu glazură; pipe fiecare cub de zahăr cu o formă de trestie de bomboane.
Lăsați să se usuce la temperatura camerei timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte înainte de a picta dungi pe baston. (Pentru uscare mai rapidă, încălziți cuptorul la 150°, opriți cuptorul și puneți tava cu cuburi în cuptor timp de 1 oră.)
Pentru dungi, adăugați 1/8 linguriță de apă la 1 linguriță de glazură.
Adăugați suficient colorant alimentar roșu pentru a face un roșu închis. Cu pensula, adăugați dungi la bastoane.
Se lasa sa stea pana se usuca.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vietti Cascinetta Moscato d'Asti cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Vietti Cascinetta Moscato d'Asti]()
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
De culoare galben deschis la soare și ușor încrețit, acest Moscato d'Asti are arome intense de piersici, petale de trandafir și ghimbir. La palat este delicat dulce și spumant, cu aciditate modestă, echilibru bun, complexitate bună și un final de caise proaspete. Minunat ca aperitiv, acompaniament perfect pentru bucătăria pan-asiatică și homar, precum și produse de patiserie, deserturi cremoase și pe bază de fructe și brânzeturi albastre.