Crusta de pizza perfecta

Crusta de pizza perfecta
Perfect Pizza Crust durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 16 cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această crustă are 245 de calorii , 8 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de drojdie activă, apă caldă, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de lingură de 75% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă clasică cu mere cu crustă perfectă , porumb proaspăt, pizza cu roșii prăjite și usturoi murat cu crustă de porumb și Pizza cu crustă subțire de casă + Pesto + Cartofi .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cps Apă Rece1-1/4 Cps Apă Rece
Ceapa Galbena, Taiata In Jumatati De LunaCeapa Galbena, Taiata In Jumatati De Luna
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
2
Adăugați zahărul, sarea, 1 cană de făină de pâine și făina integrală de grâu. Bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
1 1/2 Cani De Zmeura Proaspata Sau De Capsuni Feliate1 1/2 Cani De Zmeura Proaspata Sau De Capsuni Feliate
3 Cepe Mari, Ras3 Cepe Mari, Ras
3
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Se aseaza intr-un bol uns cu unt, intorcand o data pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
5
Punem aluatul în jos; rulați într-un 15-in. cerc. Ungeți un 14 inchi. tava pentru pizza si se presara cu faina de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
PunchPunch
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
6
Transferați aluatul în tava pregătită; construiți ușor marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Mărar Felii De MurăturiBorcan Mărar Felii De Murături
7
Adăugați toppinguri la alegere.
8
Coaceți la 425° timp de 10-15 minute sau până când crusta este maro aurie și toppingurile sunt ușor rumenite și încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista