Crusta de pizza perfecta

Crusta de pizza perfecta
Perfect Pizza Crust durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 16 cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această crustă are 245 de calorii , 8 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de drojdie activă, apă caldă, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de lingură de 75% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă clasică cu mere cu crustă perfectă , porumb proaspăt, pizza cu roșii prăjite și usturoi murat cu crustă de porumb și Pizza cu crustă subțire de casă + Pesto + Cartofi .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați zahărul, sarea, 1 cană de făină de pâine și făina integrală de grâu. Bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Se aseaza intr-un bol uns cu unt, intorcand o data pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Punem aluatul în jos; rulați într-un 15-in. cerc. Ungeți un 14 inchi. tava pentru pizza si se presara cu faina de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
PunchPunch
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
6
Transferați aluatul în tava pregătită; construiți ușor marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
7
Adăugați toppinguri la alegere.
8
Coaceți la 425° timp de 10-15 minute sau până când crusta este maro aurie și toppingurile sunt ușor rumenite și încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista