Crusta de pizza perfecta
Perfect Pizza Crust durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 16 cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această crustă are 245 de calorii , 8 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de drojdie activă, apă caldă, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de lingură de 75% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă clasică cu mere cu crustă perfectă , porumb proaspăt, pizza cu roșii prăjite și usturoi murat cu crustă de porumb și Pizza cu crustă subțire de casă + Pesto + Cartofi .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați zahărul, sarea, 1 cană de făină de pâine și făina integrală de grâu. Bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se aseaza intr-un bol uns cu unt, intorcand o data pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punem aluatul în jos; rulați într-un 15-in. cerc. Ungeți un 14 inchi. tava pentru pizza si se presara cu faina de porumb.
Transferați aluatul în tava pregătită; construiți ușor marginile.
Adăugați toppinguri la alegere.
Coaceți la 425° timp de 10-15 minute sau până când crusta este maro aurie și toppingurile sunt ușor rumenite și încălzite.