Crupe de orez cremoase cu gust de roșii

Crupe de orez cremoase cu gust de roșii
Rețeta cremă de orez cremoasă cu gust de roșii este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 347 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, suc de lămâie, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crupe cremoase cu sos de roșii și verdeață, Burgeri cu sos feta cremos și gust de roșii-castraveți, și Bulgur în stil Grits cu gust de porumb-busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați roșiile și șalota într-un castron mic.Se condimentează cu sare și piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Aduceți 12 cesti de apă la fierbere într-o marecratiță. Se amestecă grăsimile și se condimentează cu sare.Reduceți căldura la mediu; fierbeți grăsimile până laaproape fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe
ApăApă
SareSare
3
Scurgeți, rezervând 2 căni de lichid de gătit; returnați lichidulși crupe în cratiță. Se amestecă peste mediucăldură până devine cremoasă, 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați brânzăși unt; se amestecă pentru a se topi. Se amestecă sucul de lămâie;se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
5
Transferați laun castron mare și larg, formând un puț în centru.Se amestecă uleiul în amestecul de roșii; se toarnă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista