Crupă de miel , rinichi, șalotă pur și fasole

Crupă de miel , rinichi, șalotă pur și fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați crupa de miel, rinichi, șalotă pur și fasole. Această rețetă face 6 porții cu 729 calorii, 28G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită fasole dublă, frunze de dafin, buton de unt și rinichi de miel. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Încercați Crostini cu mazăre pur aproxume, rachetă și fasole, Cotletele de miel ale lui Ron Siegel cu piure de Sunchoke și marmeladă de șalotă, și Kebab de miel și cartofi cu fasole mentolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Începeți prin a face șalota pură. Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu și amestecați șalotele și Golful. Condimentează cu sare și scade focul. Acoperiți și lăsați să transpire și să fierbeți foarte ușor timp de 40-50 de minute până când este moale și translucid. Ar trebui să creeze o mulțime de sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă crema dublă și se fierbe timp de 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă DublăCremă Dublă
3
Scoateți de pe foc și folosiți o lingură cu fante pentru a pune șalotele într-un blender cu suficient lichid pentru a le permite să se purifice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați mai mult lichid dacă este necesar, dar ar trebui să aveți o consistență groasă. Împingeți printr-o sită pentru un rezultat mai fin și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Pentru a găti mielul, încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor la o temperatură ridicată, condimentați mielul cu generozitate peste tot și puneți grăsimea în jos și colorați. Întoarceți-l și prăjiți-l la cuptor timp de 15-20 de minute, în funcție de modul în care vă place gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți-l și odihniți-l undeva cald.
8
Pentru a găti rinichii, încălziți o tigaie cu untul până se spumează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați rinichii condimentați și lăsați să se coloreze timp de 2-3 minute pe o parte, fără a agita tigaia. Întoarceți-le și continuați să gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți-le, răsturnați-le într-o sită și lăsați-le să se odihnească peste un castron pentru a permite scurgerea sucurilor roz. Păstrați rinichii undeva cald și aruncați sucurile roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Pentru fasolea largă, faceți o vinaigretă cu oțetul de vin alb și uleiul de măsline, adăugând usturoiul și pătrunjelul. Se amestecă împreună, se adaugă la fasolea largă, apoi se toarnă orice suc de carne din miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Fasole FavaFasole Fava
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Pentru a servi, lingurați o parte din șalotă pură pe o farfurie, feliați mielul destul de gros și aranjați deasupra, apoi așezați 2 jumătăți de rinichi deasupra mielului. Lingurați o parte din vinaigreta de fasole și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Fasole FavaFasole Fava
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista