Crostini de măsline și nuci verzi
Verde de măsline și Crostini nuc ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 97 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 16 și costă 56 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, baghetă, picholine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Crostini cu linte și salată verde de măsline, Măsline verzi și brânză de capră Crostini, și Chile-midii aburite cu Crostini de măsline verzi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți nucile într-o farfurie și coaceți aproximativ 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Se lasă să se răcească, apoi se toacă fin.
Într-un castron mediu, amestecați măslinele, nucile, uleiul de măsline, hamsiile și usturoiul.
Întindeți fiecare felie de baghetă prăjită cu 2 lingurițe de brânză de capră și deasupra cu 1 lingură de amestec de măsline. Aranjați crostini pe un platou și serviți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe.
![12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar slavon, barriques franceze și tone de a doua utilizare.]()
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar slavon, barriques franceze și tone de a doua utilizare.
12 months between stainless steel, Slavonian oak casks, French barriques and tonneaux of second use.