Fructe de vară Crostatan este un vegetarian desert. Această rețetă face 6 porții cu 606 calorii, 6g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână apă cu gheață, afine, zahăr superfin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Crostata De Fructe De Vară (Ina Garten), Crostata De Prune De Vară, și Crostata de piersici și rubarbă de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați făina, zahărul și sarea în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Puls de câteva ori pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați untul și aruncați rapid (și cu atenție!) cu degetele pentru a acoperi fiecare cub de unt cu făina. Pulsați de 12 până la 15 ori, sau până când untul are dimensiunea mazării. Cu motorul pornit, adăugați apa cu gheață dintr-o dată prin tubul de alimentare. Continuați să apăsați butonul puls pentru a combina, dar opriți mașina chiar înainte ca aluatul să se unească. Întoarceți aluatul pe o placă bine făinată, rotiți-l într-o bilă, tăiați-l în jumătate și formați-l în 2 discuri plate. Înfășurați discurile în plastic și dați-le la frigider timp de cel puțin 1 oră. Dacă aveți nevoie doar de 1 disc de aluat, celălalt disc de aluat poate fi înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
4
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Rulați patiseria într-un cerc de 11 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Transferați-l pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Pentru patiserie (face 2 crostate) .
8
Tăiați piersicile și prunele în pene și puneți-le într-un castron cu afine. Aruncați-le cu 1 lingură de făină, 1 lingură de zahăr, coaja de portocală și sucul de portocale.