Crostata De Afine

Crostata De Afine
Afine crostatan este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 493 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de praf de copt, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 24%. Rețete similare includ Crostata De Afine, Fig Crostata, și Gem Italian Crostata.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mare și grea la foc mediu-mare. Acoperiți și gătiți, fără agitare, 5 minute sau până când afinele încep să elibereze puțin lichid. Descoperiți și fierbeți până se dizolvă zahărul, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când amestecul se îngroașă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți din căldură; se răcește complet. Acoperiți și răciți. (
3
Amestecul va continua să se îngroașe pe măsură ce se răcește.)
4
Amestecați făina și următoarele 5 ingrediente într-un bol mare; tăiați untul cu un blender de patiserie până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Combinați oul și gălbenușul de ou într-un bol separat; bate ușor cu un tel de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați oul în amestecul de firimituri, amestecând ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Presărați apă, câte 1 linguriță pe rând, uniform pe suprafață, amestecând cu o furculiță până când aluatul este suficient de umed pentru a se menține împreună. Puneți aluatul într-un disc rotund; acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
8
Împărțiți aluatul în 2 porții (aproximativ două treimi și o treime din total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Așezați o porțiune mai mare pe o suprafață ușor făinată. (Restul rece, acoperit.)
10
Rotiți patiseria într-un cerc de 11 inci (aproximativ 1/8 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Transferați aluatul într-o tigaie de tartă de 9 inci cu fundul detașabil. Așezați cu grijă aluatul în tigaie (fără a-l întinde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Îndepărtați excesul de aluat rulând un știft deasupra tăvii. Se amestecă amestecul de afine în patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Rulați patiseria rămasă într-un cerc de 9 inci (aproximativ 1/8 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Tăiați cercul în benzi 8 (3/4-inch), folosind un cuțit sau o roată de patiserie. Periați ușor marginea tartei necoapte cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
15
Așezați 4 benzi în diagonală deasupra tartei.
16
Așezați restul de 4 benzi în diagonală în direcția opusă peste partea de sus a tart.
17
Îndepărtați excesul de aluat. Apăsați marginile benzilor împotriva marginilor cojii de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
18
Așezați tarta pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
19
Coaceți la 350 timp de 40 până la 45 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
20
Scoateți janta de tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
21
Tăiați tarta în pene; serviți cu frișcă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista