Crincurme De Menthe Cheesecake
Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 654 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână smântână pentru frișcă, ouă, CR pcormme de menthe și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Crincurme De Menthe Cheesecake, Crincurme De Menthe Cheesecake, și Creme de Menthe Cheesecake Cookies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.înfășurați fundul exterior și partea laterală a tigaiei cu arc de 9 inci cu folie rezistentă pentru a preveni scurgerile. Pulverizați în partea inferioară și laterală a tigaiei cu spray de gătit.
Așezați 16 fursecuri într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți cu sucitorul. Apăsați 1 1/2 cani firimituri cookie în partea de jos a tigaie.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când este setat. Reduceți temperatura cuptorului la 149°. crusta rece 10 minute.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți ouăle, pe rând, doar până se omogenizează. Bateți în 3/4 cană frișcă, crme de menthe și culoarea alimentelor doar până la amestecare.
Coaceți 60 până la 65 de minute sau până când marginea cheesecake-ului este setată la cel puțin 2 inci de marginea tigaiei, dar centrul încă se mișcă ușor. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci.
Lăsați cheesecake să rămână în cuptor 30 de minute. Rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 30 de minute. La frigider cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei; îndepărtați cu grijă partea tigaiei.
Așezați chipsurile de ciocolată într-un castron mic rezistent la căldură. În 1 cană ceașcă de măsurare cu microunde, Cuptor cu microunde 1/3 cană frișcă la mare aproximativ 1 minut sau până la fierbinte.
Se toarnă peste chipsuri de ciocolată.
Lăsați să stea 2 minute; se amestecă până se omogenizează.
Întindeți glazura peste cheesecake. Zdrobiți grosolan restul de 8 fursecuri; se presară peste cheesecake. A se păstra acoperit la frigider.