Creveți Tempura Bento

Creveți Tempura Bento
Creveți Tempura Bento este un fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 1. O porție conține 1419 calorii, 107G de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $14.07 pe portie, această rețetă acoperă 71% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, mizkan miso și pansament de muștar, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tempura Bento, Cutie Bento Kosher: Salată De Paste Bento, și Ebi (creveți) tempura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți creveții și uscați-i cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Tăiați coada ascuțită cu o pereche de foarfece de bucătărie. Acest lucru va evita stropirea excesivă în timp ce deep-frying.To evitați creveții să se onduleze, tăiați câteva fante verticale superficiale în partea de jos a creveților.Pregătiți celelalte ingrediente vegetale și așezați-le pe o suprafață plană sau pe o farfurie.Pregătiți sosul de scufundare într-un castron mic și lăsați-l deoparte.Chiar înainte de a fi gata să prăjiți tempura, amestecați toate ingredientele aluatului într-un castron, cu o pereche de bețișoare. Se amestecă pentru a se combina bine. Textura ar trebui să aibă o consistență curgătoare, dar puțin cocoloasă este în regulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați cuburile de gheață în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
4
Încălziți aproximativ 3 inci de ulei într-o tigaie adâncă cu fund plat la aproximativ 340 de grade F pentru prăjire. Amestecați aluatul cu o pereche de bețișoare înainte de a acoperi ingredientele cu aluatul. Începeți prin prăjirea legumelor. Înveliți fiecare bucată de legume cu aluatul și prăjiți adânc până se rumenesc. Nu supraaglomerați tigaia, așa că poate fi necesar să prăjiți legumele în două loturi. Când legumele sunt gata, transferați-le pe un vas căptușit cu prosoape de hârtie. Pentru a prăji adânc creveții, înmuiați fiecare creveți în aluat și aruncați creveții în wok, așezându-l plat pe tigaie, astfel încât partea de jos a creveților să coboare în tigaie, ceea ce va face efectul dantelat asupra creveților. Repetați același lucru pentru ceilalți creveți. Când creveții devin gălbui și de culoare aurie deschisă și devin crocanți, scoateți vasul cu o strecurătoare sau o lingură cu fante, drenând excesul de ulei pe un vas căptușit cu prosoape de hârtie.Salată de spanac și Tofu pentru bebeluși: aranjați toate ingredientele salatei în cutia bento.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg De Creveți Mari, Decojiți și Devenați, Cu Coada îndepărtată1 Kg De Creveți Mari, Decojiți și Devenați, Cu Coada îndepărtată
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Stropiți niște Mizkan Miso și sos de muștar deasupra salatei și adăugați semințele de susan deasupra.Asamblarea creveților Tempura Bento: aranjați orezul aburit în compartimentul pentru orez și acoperiți cu câteva semințe de susan negru. Apoi, pregătiți salata conform rețetei de salată de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan NegruSemințe De Susan Negru
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
MisoMiso
6
Așezați teriyaki de somon și aranjați tempura de creveți și legumele în compartimentul principal al cutiei bento.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Adăugați puțin sos de scufundare în compartimentul mic de lângă tempura, salvați restul într-un castron mic pentru scufundare.Bento-ul este acum gata și gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții1
Scor De Sănătate89
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista