Creveți Tempura Bento
Creveți Tempura Bento este un fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 1. O porție conține 1419 calorii, 107G de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $14.07 pe portie, această rețetă acoperă 71% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, mizkan miso și pansament de muștar, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tempura Bento, Cutie Bento Kosher: Salată De Paste Bento, și Ebi (creveți) tempura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți creveții și uscați-i cu prosoape de hârtie.
Tăiați coada ascuțită cu o pereche de foarfece de bucătărie. Acest lucru va evita stropirea excesivă în timp ce deep-frying.To evitați creveții să se onduleze, tăiați câteva fante verticale superficiale în partea de jos a creveților.Pregătiți celelalte ingrediente vegetale și așezați-le pe o suprafață plană sau pe o farfurie.Pregătiți sosul de scufundare într-un castron mic și lăsați-l deoparte.Chiar înainte de a fi gata să prăjiți tempura, amestecați toate ingredientele aluatului într-un castron, cu o pereche de bețișoare. Se amestecă pentru a se combina bine. Textura ar trebui să aibă o consistență curgătoare, dar puțin cocoloasă este în regulă.
Adăugați cuburile de gheață în aluat.
Încălziți aproximativ 3 inci de ulei într-o tigaie adâncă cu fund plat la aproximativ 340 de grade F pentru prăjire. Amestecați aluatul cu o pereche de bețișoare înainte de a acoperi ingredientele cu aluatul. Începeți prin prăjirea legumelor. Înveliți fiecare bucată de legume cu aluatul și prăjiți adânc până se rumenesc. Nu supraaglomerați tigaia, așa că poate fi necesar să prăjiți legumele în două loturi. Când legumele sunt gata, transferați-le pe un vas căptușit cu prosoape de hârtie. Pentru a prăji adânc creveții, înmuiați fiecare creveți în aluat și aruncați creveții în wok, așezându-l plat pe tigaie, astfel încât partea de jos a creveților să coboare în tigaie, ceea ce va face efectul dantelat asupra creveților. Repetați același lucru pentru ceilalți creveți. Când creveții devin gălbui și de culoare aurie deschisă și devin crocanți, scoateți vasul cu o strecurătoare sau o lingură cu fante, drenând excesul de ulei pe un vas căptușit cu prosoape de hârtie.Salată de spanac și Tofu pentru bebeluși: aranjați toate ingredientele salatei în cutia bento.
Stropiți niște Mizkan Miso și sos de muștar deasupra salatei și adăugați semințele de susan deasupra.Asamblarea creveților Tempura Bento: aranjați orezul aburit în compartimentul pentru orez și acoperiți cu câteva semințe de susan negru. Apoi, pregătiți salata conform rețetei de salată de mai sus.
Așezați teriyaki de somon și aranjați tempura de creveți și legumele în compartimentul principal al cutiei bento.
Adăugați puțin sos de scufundare în compartimentul mic de lângă tempura, salvați restul într-un castron mic pentru scufundare.Bento-ul este acum gata și gata de servit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio