Creveți-Orez Poblano
Creveți-orez Poblano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 4 și costă $4.6 pe portie. O porție conține 407 calorii, 40g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Poblano umplut cu Chorizo, creveți și orez, Pudră de porumb Poblano cu creveți, și Ardei Poblano Umpluți Cu Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea. Se amestecă migdalele și 1/4 linguriță sare. Păstrați amestecul de orez cald.
În timp ce orezul gătește, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați creveții cu 1/4 linguriță sare și piper negru. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie.
Adăugați poblano; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand frecvent. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați creveți; gatiti 4 minute sau pana cand crevetii sunt gata.
Combinați 1 1/2 linguri de ulei, coriandru și suc de lămâie, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de coriandru în amestecul de creveți; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți orezul uniform între 4 farfurii; acoperiți cu amestec de creveți.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.