Creveți marinați, ananas și cârnați portughezi
Creveți marinate, ananas și cârnați portughezi Kabobs necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,36 USD pe porție. O porție conține 260 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 50 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, wasabi, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de SippitySup. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ananas Creveți Kabobs, Ananas și grătar creveți Kabobs, și Frigarui creveți și ananas Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Amestecați sucul de lămâie, wasabi, uleiul de măsline, coriandrul, lilikoi, sosul fierbinte, chimenul, sarea și boiaua împreună într-un castron mic.
Adăugați creveții, aruncând pentru a acoperi bine. Acoperiți și refrigerați 20 de minute.
Scoateți creveții din marinată; rezervați marinada. Filetați ușor creveții, feliile de ananas și feliile de cârnați portughezi alternativ pe fiecare dintre frigăruile metalice de 6 (15 inci).
Așezați kaboburile pe grătarul încălzit și periați cu marinată rezervată; grătar pe 1 parte aproximativ 3 minute. Întoarceți-le perindându-le cu mai multă marinată, acoperiți grătarul și gătiți încă 1 sau 2 minute până când creveții sunt roz și abia fierți.
Se servește cald cu roșii (dacă se folosește) și chutney de mango.